• w-facebook

Samarbeten/sponsorer

Här kan du läsa om våra fantastiska sponsorer och de samarbeten vi har. Utan deras stöd skulle inte eventet vara möjligt. Det är tillsammans vi tar oss närmre målet en miljon kronor till välgörenhet innan 2021. 

roda-logo-1.jpg

Röda Stjärnan grundades av Henrik, Mikael och Fredrik. Vi brinner både för produkterna, äventyret och inte minst att leverera en grym kundupplevelse! Vi har byggt denna verksamhet från grunden och det har bara varit möjligt tack vare vårt hårda arbete med att hitta spännande produkter och skapa grymt nöjda kunder. 

Hos Röda Stjärnan hittar du utrustning till ditt äventyr, rekommenderade av oss som jobbar på Röda Stjärnan. Från ryggsäckar och kängor till taktisk utrustning och airsoftprodukter – vi har prylar och kläder till dig som likt oss älskar att vara utomhus. 

tstore_massive_300dpi_bw-1.jpg

Tacticalstore startades i november 2008 och har sedan starten vuxit till att nu vara en av Sveriges största butiker inom såväl actionsport som utrustning och kläder för militär, polis och vildmarksentusiaster.

Med Tacticalstore vill vi erbjuda ett djupt och brett men ändå balanserat utbud av produkter för såväl outdoorentusiaster som professionella användare som militär, polis och säkerhetspersonal. Med det som riktlinje och röd tråd justerar vi löpande vårt sortiment för att kunna erbjuda ett sortiment med en unik bredd och hög kvalitet.

49759043_280404765980598_215554202025957

Frysen Airsoft startades 2005 av Robert Wagner i Jönköping. Bolaget har haft som målsättning att ge sina kunder en professionell airsoftbutik och arena där de kan samlas och utöva sin hobby/sport allt under samma tak. Vi har vuxit sedan dag ett och fortsätter att växa varje år. Vi märker att våra kunder stannar hos oss länge tack vare att vi följer vår policy om,

 

Kvalité, Utbud, Service och lönsamhet.

NORTH MOUNTAIN GEAR LOGO.jpg

Affordable camouflage that actually works ! Break up your human outline with one of our very affordable 3D leafy systems.

Skeppartorp Airsoft är ett litet företag som startade 2012 med sin grund i Rosersberg, strax norr om Stockholm.Vår grundidé är att kunna leverera en bra upplevelse för dem som kommer hit och spelar, att kunna känna gemenskap med andra spelare och framförallt ha riktigt roligt och få en oförglömlig upplevelse vid dagens slut!

skirmshop-fc.png

We are a family business run by airsofters for airsofters.
All products we sell are tested by us and in some cases also tested by experienced airsofters across the globe such as Sniper Mechanic, Cleanshot, Kicking Mustang and many more. We do this to make sure the products we sell are quaranteed of working properly for you to use on the field.

 

merapunkse rektknapp[3666].png

Mera Märken AB - är företaget som specialicerar sig på broderade märken, vävda märken, vävda etiketter, metallmärken, medaljer,  emaljskyltar etc, om du bara söker dessa produkter kontaktar du Mera Märken.

Roughneckslogga.png

Inför Operation Välfärd 3 så får vi arrangörsgruppen förstärkning från Roughnecks som ofta arrangerar airsoftspel ACpaintball. Vi är väldigt glada att få ha med dem på resan mot en miljon till välgörenhet.

Ambassadörer för Operation Välfärd:

Detta är människor som har stor respekt från Airsofthobbyn både nationellt och internationellt. De vill visa att de är med i kampen mot cancer. Som ambassadör hjälper de oss sprida våra budskap och events. 

Våra Ambassadörer har över 117 000 följare tillsammans.
50055570_345217792738004_838384357559867

Worldairsofts eller Brorsan som han kallas i fält är en svensk milsimspelare som reser runt i världen för att få ut det som enligt han är det bästa utav sporten! "Jag är oerhört tacksam och stolt över att i år igen få chansen som ambasadör och representera mig själv och Rödastjärnan på Operationvälfärd! detta år mot cancer som är en mycket närvarande fråga för många! alla känner vi någon som varit utsatt eller är utsatt för denna hemskhet! Nu gör vi det här tillsammans och mot cancer!"

airsoftcaroline-1.png

Caroline är 24 år, har spelat airsoft sen 2016. Älskar snabba och intensiva spel och hänger mestadels på lördags/söndagsspel, oftast på Tjärnan. Pistolspel är en favorit. Hon väljer att stödja Operation Välfärd då hon vill vara med i kampen mot cancer.

lyxn-trans.png

Philipe, 24 år driver kontot lynx.inf01 på instagram. Började med airsoft 2013 men då var det bara att skjuta lite i trädgården med kompisar. Mer seriöst blev det 2016 och startade med instagram i början av 2017. Spelar nästintill alla spel med mitt lag Team Inferno airsoft.

skarmklipp-2018-07-26-14-48-55.png

Kevin är 24 år och driver kontot Channel Airsoft på instagram och har spelat airsoft aktivt sen 2016. Han gillar allt ifrån att smyga runt i skogen till snabba CQB spel. När det kommer till airsoft vapen så gillar han allt som drivs på gas då det ger ett mer verkligt intryck

Välgörenhetsorganisation

Cancerhjälpen har sedan starten 1993 kunnat dela ut över 175 miljoner
i bidrag till landets cancerdrabbade. Dessa bidrag fördelas mellan barn och vuxna som drabbats av cancer och även till trivsel och projektbidrag.

Cancerhjälpen skall verka för en förbättring av levnadsvillkoren för cancerdrabbade barn och vuxna samt se till att bidra med medel för ökad trivsel för cancerpatienter på svenska sjukhus och behandlingshem.Cancerhjälpen har sedan december år 1999 ett 90-konto vilket innebär att föreningen är godkänd av Svensk Insamlingskontroll. Det är Svensk insamlingskontroll som granskar alla insamlingsorganisationer med 90-konto så att de insamlade kronorna används till rätt ändamål. 

LOGOTYPE hemsida(1).png
Samarbeta med THK - Lajv & Events

Är ni ett bolag som vill synas för våra deltagare eller en organisation som vill samarbeta med oss kontakta thklajv@hotmail.com, vi är alltid intresserade av samarbeten som kan gynna båda parter.